Buy

Real Mad Honey

Organic honey that makes you fly!

100% biologisch

KERSTVERKOOP _
gebruik code: XMAS15
voor 15% korting

*geldig t/m 27/12/2021

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 100

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 100

Real mad honey

Natuurlijke honing, die al duizenden jaren als medicijn wordt gebruikt door de lokale bevolking in de Himalaya en het Zwarte Zeegebied. De honing heeft ook een bedwelmend effect.

WHY IS IT CALLED MAD HONEY?

Mad Honey dankt zijn naam aan zijn bedwelmende eigenschappen. De honing bevat het chemische grijsanotoxine, omdat het afkomstig is van de nectar van de rododendronplant. Grayanotoxine, ook wel “rhodotoxine” genoemd, kan je high maken als je deze honing eet.

realmadhoningjacht
real_mad_honey_front
realmadhoneyhouteen
honing-BTJGKNM
The Relaxed ambience

100% natuurlijk

Mad Honey wordt gewonnen door kleine lokale imkers. Deze honing leveren wij rechtstreeks uit de bijenkorf en is daardoor 100% natuurlijk: onbewerkt, ongefilterd en zonder toevoegingen.

LAB getest

Originele gekke honing herken je aan zijn donkere kleur en de typische bittere nasmaak. Helaas is niet alle gekke honing die je online kunt kopen ook echt gekke honing. Real Mad Honey laat zijn honing daarom testen in een gerenommeerd laboratorium . Zo weten we zeker dat onze gekke honing aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en garanderen we tegelijkertijd jouw veiligheid. Do you want to buy mad honey online? Controleer altijd of de leverancier een transparant laboratoriumrapport heeft. Bekijk hier ons labrapport .

Story behind mad honey

Bekijk het verhaal van Real Mad Honey

LIVE A BETTER LIFE WITH MAD HONEY!

Gekke honing wordt sinds 2100 voor Christus door de lokale bevolking gebruikt als alternatieve therapie voor:

  • maagzweren,
  • indigestie,
  • ontsteking van het maagslijmvlies en
  • hoge bloeddruk


Bovendien zou deze unieke honing een seksueel stimulerend effect hebben.

WHAT IS MAD HONEY?

Nog nooit van gekke honing gehoord? Deze bijzondere honing ken je misschien heel goed, maar dan onder een van de andere namen, zoals Deli bal of Miel Fou . Mad honey is een 100% natuurlijke honing die maar op twee plaatsen in de wereld gewonnen kan worden. De bij die deze honing verzamelt is groter en agressiever dan de gemiddelde honingbij en komt alleen voor in het Zwarte Zeegebied van Turkije en de Himalaya in Nepal. Deze Deli Bal- bijen halen de nectar van de rododendronbloemen, die van nature de stof greyanotoxine bevatten. Dit greyanotoxine komt in de honing terecht en zorgt voor het fuzzy effect.

De VICE-documentaire uit 2016 maakte gekke honing bekender, maar mensen in Turkije en Nepal gebruiken deze unieke honing al duizenden jaren. Ze geloven sterk in de geneeskrachtige werking van gekke honing en gebruiken het daarom vanwege zijn helende kracht bij uiteenlopende klachten. Daarnaast is gekke honing zeer geschikt voor recreatief gebruik in kleine hoeveelheden. Als je de juiste dosis gekke honing neemt, kan dit een natuurlijke high veroorzaken.

TRY OUT PACKAGE

Kun je niet kiezen tussen Turkse of Nepalese Mad Honey of wil je gewoon onze beide Mad Honey uitproberen?

Bestel ons Try Out Pakket en ontvang 50GR Turkish Mad Honey en 50GR Nepal Mad Honey.

Products from
Nepal🇳🇵

Verse Nepalese Mad honey,
Uit voorraad leverbaar.

Mad Honey Nepal

Products from
Turkey 🇹🇷

Verse Turkse Mad honey,
Uit voorraad leverbaar.

Mad Honey Turkije

[]